Vereniging

Onze vereniging

Opgericht
0
Jarig bestaan
0 +
Leden
0 +

Handbalvereniging Groene Ster is opgericht in 1967. In 2017 vierden we ons 50 jarig jubileum! De verschillende teams van Groene Ster hebben vele jaren op het hoogste niveau meegedaan. Helaas heeft de vereniging vier jaar geleden moeten besluiten om te stoppen met topsport. Dit was helaas niet meer haalbaar. De vereniging concentreert zich nu vooral op de breedtesport. Sinds twee jaar zijn we weer gestart met nieuwe teams bij de jeugd. Vooral de mini’s komen in grote getalen. Groene Ster is met ongeveer 120 leden geen grote vereniging, maar de aanvulling vanuit de jeugd wordt steeds grote. Daar ligt de toekomst van onze handbalvereniging.

Sinds twee jaar hebben we ook een mooie locatie aan De Knip in Zevenbergen met ons eigen clubhuis. Hier komen we graag samen om het seizoen af te sluiten, voor een sfeervolle gala avond of voor de verschillende toernooien. Uiteraard wordt er buiten getraind en gespeeld op deze locatie. De binnen competitie speelt Groene Ster in De Borgh. Door het organiseren van diverse activiteiten voor de leden blijft het verenigingsgevoel in stand gehouden.

Ondanks de landelijke en regionale problemen binnen handballand draagt Groene Ster duidelijk zijn steentje bij, door jong en oud op een gezellige manier te laten sporten, onder het motto “Groene Ster gaat nooit verloren..”

Veel handbalplezier.