Na een seizoen met veel blessureleed en het terugtrekken van het tweede herenteam, was het zaterdag 3 oktober tijd voor de eerste wedstrijd van het nieuwe handbalseizoen. Geblesseerde spelers zijn weer terug en dat resulteert gelijk naar een volle selectie van 14 man: Jeroen Clement, Thomas Crezee, Jeroen Crezee, Dennis Dekker, Roland van Dongen, Vincent van Gorp, Tom Kamman, Jeroen de Molenaar, Danny de Molenaar, Gyllian van Oorschot, Michael Pijnenburg, John Pijnenburg, Stijn Reijntjes en Corne Schalk.

Ondanks dat Groene Ster pas een paar trainingen heeft gehad en nog geen enkele (oefen)wedstrijd hebben gespeeld startten ze fel en geconcentreerd tegen Olympia. Iedereen had er weer zin in en dat was zeker te merken aan het spel. Aanvallen van Olympia werden goed opgevangen en omgezet naar snelle aanvallen. Door deze aanvallen goed te benutten werd het gat al snel geslagen. Met de rust stond Groene Ster ook terecht voor met 14-6.

Het verschil was de eerste helft al gemaakt, enige wat moest gebeuren is de lijn doorzetten van de eerste helft en dan zou de eerste overwinning binnen zijn. Vorig jaar hadden we nog wel eens moeite met het vasthouden van een grotere voorsprong, deze wedstrijd lukte het wel. Mede door het goed doorwisselen was het mogelijk om de gehele wedstrijd geconcentreerd te blijven spelen. Uiteindelijk hebben de heren uit Zevenbergen gewonnen met 28-13. Een erg mooie start van het seizoen met een ‘nieuw’ team.

Volgende week zaterdag staat er een uitwedstrijd op de planning tegen DOS’80.

Comments are closed.