Heren 1 heeft afgelopen zondag onnodig een punt laten liggen tegen Apollo. De wedstrijd Groene Ster – Apollo stond zondagmiddag op het programma?in de Parel te Fijnaart (dit omdat de Borgh niet beschikbaar was).

De heren begonnen scherp en fanatiek aan de wedstrijd. Verdedigend was er weinig op aan te merken (Apollo kwam er niet doorheen de eerste minuten) en aanvallend werd er gemakkelijk gescoord. Na een aantal minuten te hebben gespeeld stond het 4-0 in het voordeel van Groene Ster. Het lijkt bijna een gewoonte maar Groene Ster kon zo’n gemakkelijke voorsprong niet vasthouden en liet Apollo in hun spel komen. Binnen no-time kwam het uitspelende team langszij en pakte zelfs de leiding. Na dit moment ging de wedstrijd op en neer. Ruststand 13-13.

Tweede helft had hetzelfde spelbeeld als het eerste deel. Groene Ster pakte de leiding en heeft dit tot paar minuten voor tijd vastgehouden. Er werd verdedigend een redelijke?wedstrijd gespeeld, alleen aanvallend was het op zijn tijd veel te slordig en te gehaast. Dit zorgde ervoor dat Groene Ster in het laatste deel van de wedstrijd niet wist te scoren, 10 minuten lang lukte het niet om de keeper van Apollo te passeren. Door niet meer te scoren lukte het Apollo om een achterstand van vier punten terug te komen en zelfs bijna in de allerlaatste seconde de winnende te maken. Groene Ster mag in zijn handen wrijven dat het laatste schot tegen werd gehouden door de lat. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 22-22 gelijkspel.

Door deze uitslag staat Groene Ster nog steeds op de eerste plek met 7 punten. Volgende week staat er een zware wedstrijd op het programma tegen de gedeeld nummer twee PSV.

Comments are closed.