De heren 2 mocht in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar al meteen een unicum opschrijven. Het was namelijk de allerlaatste wedstrijd die in de oude sporthal van HMC werd gespeeld, waar uren na de wedstrijd al begonnen zou worden met de afbraak. Onze heren kwamen, ondanks een late afmelding van Frank Goedhart, met een redelijk grote groep aan in Raamsdonksveer.

Vol goede moed en met de rentree van Corn? in de basis, werd de wedstrijd begonnen. HMC speelde vanaf de eerste minuut heel fel, maar door goed keeperswerk van Jeroen Clement wisten de thuisspelenden slechts ??nmaal te scoren in de eerste 5 minuten. Onze heren startten echter ook niet al te soepel, waardoor het na 7-8 minuten slechts 1-2 stond. naarmate de eerste helft vorderde nam de druk van groene Ster echter toe en de ploeg wist uit te lopen naar ?een 3-5 stand. HMC begon echter druk te zetten en het was vooral de individuele klasse van vooral Bas die het team op een nipte voorsprong hield. Vlak voor tijd ging het echter mis en kon HMC langszij komen. Een afsluitend fraai doelpunt van Groene Ster die helaas een seconde buiten tijd viel, betekende dat de mannen met 13-13 de rust ingingen.

Met een verbeterd strijdplan en nog meer goede moed, begon Groene Ster weer wat sterker aan de tweede helft. onder aanvoering van Bas en Marco werden de gaten gevonden en zelfs mandekking op eerstgenoemde kon de aanvalsdrift niet stoppen. Groene Ster pakte weer een voorsprong van 2 punten, maar na een serie tijdstraffen voor den Danny en Bas kwam HMC toch weer langzij. In een spannende slotfase trokken onze heren echter, mede door goede afwerking van de hoekspelers Jeroen en Michael, een voorsprong uit het vuur. Eindstand 27-28.

2 Comments

  1. zqazesxctyguhnkntgc

    Title

    […]we like to honor many other online web sites on the web, even if they aren?t linked to us, by linking to them. Under are some webpages worth checking out[…]

  2. cgnshmfxfsdfvfgbjdf

    Title

    […]Every after inside a even though we select blogs that we study. Listed beneath are the most up-to-date sites that we pick […]

Comments are closed.