Zaterdag was het zover het 4e handbalkamp voor de jeugd van handbalvereniging Groene Ster op de Knip. 42 kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar verzamelde zich zelf met plunje zak en een tas vol lekkernij. Na het inrichten van de slaapplaats werden de team captains (ouders) gekoppeld aan hun samengestelde team. De wedstrijdjes werden fanatiek gespeeld, maar eigenlijk stormde ze liever over de stormbaan die de organisatie voor het weekend neergezet had. Een groot succes, zeker toen de kinderen al hun ouders in de rij hadden gezet voor het vader tegen moeder stormbaan spektakel. Het fanatisme straalde er van af en de moeders mochten er met de zeer eerlijke winst vandoor gaan. Het heerlijke weer, overtrof de verwachtingen waardoor er ook nog tijd was voor een watergevecht. Van top tot teen speelden de kids van jong tot oud met water, bekertjes en sponsen. Een kinderhand is snel gevuld. De kinderen werden getrakteerd op de ?Wil Friet? van Happy Dees, waarna ze terug stormden richting de stormbaan. Tijd voor de ouders die zich aangemeld hadden voor de super verzorgde BBQ van van Geel. Met live gezongen muziek en heerlijke beats bleef de disco wat tam, de kids vermaakte zich nog steeds op de stormbaan. Totdat het kampvuur aanging, de jongste groepen verzamelde zich en onder het genot van gesmolten marshmallows luisterde ze allen aandachtig naar het verhaal over de vliegende Hollander. Verhalen vertellen Corne Bouwmeester had zich verdiept en in vol ornaat nam hij de kinderen mee in het verhaal van het verloren spookschip in de tijden van de VOC. In de tussentijd werden de oudste kinderen onder begeleiding gedropt in een doodlopende straat een EIND verderop. De weg terug naar de handbalvelden op de knip werd via een kleine omweg gevonden, maar de spannende verhalen onderweg maakte van deze (5e dag) avond lopen een spannende tocht. De nachtwacht stond al paraat en de kids beleefden rustig hun afterparty in eigen tent, waarna ze snel in slaap vielen. Al voor de vogels floten lag de eerste delegatie kinderen al in het zwembad van SGZ, wat speciaal voor de handbal talenten vroeg geopend werd. Ook in het zwembad werd de handbal niet vergeten, een potje waterpolo voor de vrije waterpret kon beginnen, zorgde voor een mooi samenspel. Een aantal moeders maakte het ontbijt gereed en de broodjes met ei werden ook voor de nachtwakers met liefde klaargemaakt. De speurtocht werd uitgezet en de kids voerden de opdrachten onderweg uit, terwijl de ouders de tenten en knip weer op orde maakten.

Samenspel door de organisatie, samenspel door de kids en samenspel door de ouders. Samen hebben we weer een geslaagd kamp 2015 neergezet. Iedereen bedankt. Op naar volgend jaar.

?

Facebook link aantal van de foto?s:

 

Handbal, stormbaan, zwemmen, speurtocht, bbq, kampvuur, dropping en spannende verhalen. We blikken terug op een geweldig…

Posted by Handbalvereniging Groene Ster on zondag 14 juni 2015

Comments are closed.